Forretningsområder

Har din bedrift behovet, har vi løsningen

Som totalleverandør til stort sett alle bransjer har Metallteknikk den erfaringen og kompetansen nettopp din virksomhet trenger. Enten du trenger å få produsert små eller store volum eller trenger skreddersøm, er vi klare til å ta ansvar for nettopp din ordre.

Vi sikrer solide og robuste produkter med utgangspunkt i de strengeste krav til sertifisering og kvalitet, og tar ansvaret for ditt prosjekt fra A til Å.

Olje & Gass

Knapt noen næring stiller strengere krav til kvalitet og bestandighet enn olje og gass. Det handler om å tåle røffe og varierende forhold over lang tid og med høy belastning. Vi har opparbeidet en posisjon som foretrukket leverandør hos våre kunder som omfatter operatører og leverandører av alle typer teknologi og utstyr, i Norge og internasjonalt.

Vi leverer alt fra komponenter til nedihulls- og subsea-teknologi, til utstyr og utrustning beregnet på installasjoner, eksempelvis trapper, rekkverk, braketter, vegg- og dekksplater.

Landbruk

Metallteknikk og BR Industrier er tuftet på sterke landbruksinteresser, og en stor del av vår virksomhet er lokalisert på Jæren, midt i matfylket Rogaland. Vi vet hva bonden trenger for en effektiv og driftssikker drift, og tilbyr de beste løsningene.

Vi produserer kvalitetskomponenter til landbruksmaskiner og -utstyr, og leverer komplette produkter sammen med våre kolleger i de andre bedriftene i BR Industrier.

Industri & Samferdsel

Knapt noe er mer bestandig og holdbart som kvalitetsprodukter i metall. Sammen med våre oppdragsgivere bygger vi for framtiden. Det handler om alle typer produkter som inngår i et byggeprosjekt, basert på våre vanlige krav til kvalitet og funksjonalitet.

Vi leverer alt av komponenter, konstruksjon, skilt, trapper, rekkverk, bjelker, søyler, utstyr til fasader og mye mer.

Fornybar Energi

Metallteknikk er en del av det grønne skiftet på flere måter. Ved siden av å jobbe mot en klimanøytral produksjon hos oss selv, leverer vi produkter til en stadig større fornybarsatsing i næringslivet.

Vår kompetanse omfatter både utvikling og ingeniørtjenester og produksjon av komponenter i alle aktuelle materialer.

Elektro

Unik og verdifull høyteknologi fortjener de beste løsningene når det gjelder beskyttelse og funksjonalitet. Vi leverer et bredt spekter av materialer og systemer designet for å støtte avansert elektronikk.

Vi leverer blant annet skap og containere til alle bransjer og alle former for utstyr og prosessteknologi.

Akva & Marine

Havbruk og oppdrett er viktige næringer langs hele kysten, og et av satsingsområdene vi betjener fra Rogaland så vel som fra vårt kontor på Møre. Det samme gjelder maritim virksomhet, hvor vi leverer alt av bestandig utstyr, enten det er produsert som unike produkter eller i større volum. I begge sektorer har vi fokus på bærekraftige løsninger

Innspill til hvordan bli en mer bærekraftig bedrift