Jobb hos oss

Bransjeleder i snart 40år

Kunnskap og faglig utvikling hele livet er byggesteiner i Metallteknikks virksomhet. Vi har de beste medarbeiderne for de viktigste prosjektene. Staben utvikles og styrkes hele tiden, ikke minst med unge som er klare for læretid og jobb i en av bransjens ledende bedrifter.

Lærlingene våre er fremtiden

Som en av bransjens ledende bedrifter er Metallteknikk en attraktiv lærebedrift. Årlig tar vi inn 3-5 nye lærlinger innen fag som sveising, CNC og produksjonsteknikk. Vi har et tett samarbeid med Opplæringskontoret for industrifag i Rogaland (OFIR).

Alle lærlinger hos oss får egen fadder i læretiden. Det sikrer blant annet faglig veiledning. Som totalleverandør kan vi også love varierte arbeidsoppgaver i et arbeidsmiljø med gode kolleger og høy trivsel.

Egen opplæringsansvarlig

Rekruttering er viktig for framtiden, og for oss i Metallteknikk er det viktig å invitere til dialog med ungdom som kan tenke seg et utdanningsløp og senere jobb i nettopp vår bedrift.

Som opplæringsansvarlig i Metallteknikk møter Espen Sæther, som selv har fagbrev både i sveising og platearbeid, ungdom som spenner fra ungdomsskole til videregående, samt universitet. I tillegg har han ansvar for kontakt med og oppfølging av lærlingene våre.

 

Unge som vurderer læreplass, har ofte mange spørsmål, eksempelvis:

For Atle er hver jobb som en eksamen

Atle Grotheim setter sin ære i å gjøre sveisesømmen best mulig, og ser det endelige resultatet som sin personlige signatur. For ham er hver jobb som en eksamen.

På spørsmål om hva som er det beste med å være lærling i Metallteknikk, er han ikke i tvil:

Det må være at vi får prøve oss på alle mulige utfordringer, fra små til store jobber. Da lærer du også mest. Og trenger du råd eller hjelp til noe, er en god kollega aldri langt unna. Ikke rart det blir dyktige fagfolk av slikt, sier Atle Grotheim.

Markus vil ha en mest mulig variert arbeidsdag

Markus Mossige ønsket seg en jobb med varierte arbeidsoppgaver, og det får han i metallteknikk.

Med fagbrev innen produksjonsteknikk, valgte han også et fagområde hvor han jobber variert. Han får daglig nye utfordringer å bryne seg på.

Jeg synes det er kjekt å være med på det meste i produksjonen. På den måten blir jeg også godt kjent med hele verdikjeden i bedriften, pluss kollegene mine. Og desto bedre du kjenner folk, desto sterkere blir forholdet oss imellom, slår han fast.

Vil du jobbe hos oss?

Vi vil veldig gjerne ta en prat med deg, send oss en melding så tar vi det derifra

Innspill til hvordan bli en mer bærekraftig bedrift