Aktuelt

Metallteknikk og Hitec Products i markedet med de beste løsningene

Prosjektene ruver i hallene til Hitec Products i Sola. Flere såkalte skidder nærmer seg levering til kundene. Det hele er muliggjort av et godt samarbeid med Metallteknikk. De to BRI-bedriftene vet hva som kreves når kun det beste er godt nok.

-Noen av disse unitene skal rense produsert vann, mens andre skal håndtere sand som kommer opp i forbindelse med produksjonen, forteller manager i prosessdivisjonen i Hitec Products, Tore Torkelsen.

Han har flere tiår bak seg i bedriften, og har vært med på en spennende ferd som begynte med olje og gass, og som i dag også omfatter store leveranser innen grønne prosjekter, hydrogen og karbonfangst.

Metallteknikk er en viktig samarbeidspartner på mange prosjekter.

-Vi er avhengige av dyktige leverandører for å kunne sende fra oss de beste løsningene for kunden. Det er snakk om å levere et topp produkt, ikke minst sveiseteknisk, sier Torkelsen.

Det bekrefter daglig leder i Metallteknikk, Ronny Reiestad. Han trekker også fram at det at de to bedriftene er en del av samme konsern, er en fordel for alle parter i et prosjekt.

-Vi kjenner hverandre godt, har lang erfaring med ulike bransjer og kunder, og vet hva som kreves av det beste sluttproduktet, sier Reiestad.

Hitec Products står bak prosjekter i alle størrelser. Noen ganger inngår egen teknologi i kontraktene, andre ganger kommer den fra andre leverandører. Uansett får kunden en ferdig løsning som er testet, kvalitetssikret og klar for operasjon.

-Enten vi bruker vår egen teknologi eller andres, er målet alltid det samme: Det beste resultatet. Sammen med Metallteknikk er vi den foretrukne løsningen for stadig flere kunder, enten de opererer på norsk sokkel eller andre steder i verden, sier Tore Torkelsen.

 

 

 

 

Innspill til hvordan bli en mer bærekraftig bedrift